Alborosie krajem marta u SubBeernom centru

Najaktuelniji reggae umetnik Alborosie obeležiće 25 godina karijere nastupom u beogradskom SubBeernom centru u ponedeljak, 25. marta.

Iako je rođen na Siciliji, Alberto D’Ascola, poznatiji kao Alborosie, već 15 godina živi i stvara na Jamajci. On je, osim pevača, talentovani muzičar, aranžer, producent i najiskreniji i najpoštovaniji promoter jamajčanske kulture i umetnosti. Reputaciju je stekao pažljivo kombinujući autentični zvuk Jamajke sa važnim društvenim temama, koje uvek prati snažna socijalna poruka. U pratnji dobro poznatog Shengen Clan-a, Alborosie je obišao planetu i nastupao na najvećim svetskim scenama. Čini se da njegova turneja nikada ne prestaje… U toku je Unbreakable Tour kojom Alborosie obeležava 25 godina karijere i promoviše novi album Alborosie Meets The Wailers United – Unbreakable.

Pretprodajna cena iznosi 1200 dinara, dok će na ulazu, ukoliko ne budu rasprodate, ulaznice koštati 1700 dinara. Ulaznice možete nabaviti putem prodajnih mreža Ticketvision i DD Tickets. Ulaz će biti otvoren od 19 časova, dok je početak zakazan za 20 časova.

cb7aadc8-e49d-4520-afa9-0248e4a492b1