45. KST maskenbal u subotu

Jedna od najdugovečnijih beogradskih manifestacija KST maskenbal, i to 45. po redu, sa ovogodišnjom temom Cirkus biće održana 22. decembra!

Maskenbal se ove godine u zgradi tehničkih fakulteta održava na devet bina, a program na mejnu predvode Orthodox Celts, Ničim izazvan, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Neša Galija, a program otvaraju Nemesis i KST Hor. Uveden je i novi Hurricane stage, gde će nastupiti Mikri Mouse i Dj Kovi, Begefank i Dj BKO, kao i Sevdah Baby.

GoRun i De Flow, kao i Rahmanee i Dekord zaduženi su za đusku na densu, a još jedan novitet je i Tribut Stage, gde će nastupiti Stereo Deficit koji izvodi obrade Arctic Monkeys, Black Metallica Tribute i Ritam Sex & Ja, sa pesmama Red Hot Chilli Peppers-a.

Tu je, naravno, i tradicionalni etno, gde će ljudi pod šatorom moći da uživaju u kobasicama i slušaju Denija Boneštaja i Dj Žiška, dok su širom zgrade rasporođene i dj bine: Klub 45, Silent Disco, 90s i 80s.

Prvih 2.000 karata prodato je za samo nekoliko minuta putem internet rezervacija, dok karate u slobodnoj prodaji nestaju rekordnom brzinom. Ostalo ih je još malo u prostorijama kluba radnim danom od 9-17 časova ili uveče od 23 časa od srede do petka.

DSC_5756-(Copy) (Copy)