44. KST maskenbal

Legendarni maskenbal Kluba studenata tehnike održaće se 44. put u subotu, 23. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Kroz svetlo i tamu – koja je pobedila na konkursu sa preko hiljadu pristiglih predloga.

Kao i svake godine, maskenbal će se održati na preko 10 stejdževa, a izvođači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacija karata održaće se u petak od 20 časova preko sajta kluba, a potrebno je imati samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10 do 17 časova, kao i od srede do subote posle 23 časa. Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, preko polovine kontigenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

Kao i svake godine, i sam plakat će kreirati zajednica. Otvoren je konkurs za temu plakata, a predlog plakata – informacije na samom plakatu možete koristiti sa bilo kog starog – poslati na maskenbal@kst.org.rs u jpg ili png formatu do 20. novembra. Format je: dve boje i 68x86cm, a najbolji predlozi dobijaju karte za maskenbal.

dsc_8442-copy