Srpska Nova godina uz Deponiju, Znoj, Ukratko Štef, Anarkord i Bednike

U nedelju, 13. decembra, beogradski Klub Ego (nekadašnji Underworld) priređuje program za pamćenje. Dočekajte Srpsku Novu godinu uz Deponiju, Znoj, Ukratko Štef, Anarkord i Bednike!

Svaki provod na Deponiji spektakl je za sebe. Poznatiji kao One man tetris punk band, svaki put za publiku pripremi novo, originalno iznenađenje, i nijedna svirka nije samo još jedna svirka u nizu. No, s obzirom da je ovo veče dočeka 7258. godine, od benda se očekuje nešto više, pomeranje granica u pravom smislu te reči. I ovoga puta nastupam u kompletnom sastavu i originalnoj postavi. Mat(e)rica je spremna!, poručuje nam, pa, pretpostavićete već ko…

Jedan od izvođača na PRIS Toxic Weekend-u, pančevački hardkor bend Znoj, i ove večeri za nas obećava preznojavanje. Znoj je osnovna telesna funkcija na težak fizički rad, a uz njih bludničimo danju i znojimo se noću.

Ukratko Štef je pank sastav čiji će vam članovi, ako imate sreće, rado predložiti da vas nauče da plešete. Njihovo aktuelno studijsko izdanje objavljeno prošle godine biće predstavljeno publici ovom prilikom.

Anarkord je beogradski thrash crossover bend formiran 2018. godine. Bend svira autorske stvari, ali se na listi pesama nađe i po koji kaver.

Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav, a bend je za sad ispratio jednu promenu u sastavu. Veoma su mladi, te će ovom prilikom predstavljati nadolazeću rokenrol generaciju. Konstantno rade na autorskom materijalu, ali još uvek nisu ništa objavili.

Početak svirke zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a za ulaz i ostavljanje ličnih stvari potrebno je izdvojiti 400 dinara. Nakon svirke će se DJ Mitriarh i DJ Kappa postarati da se atmosfera nastavi istim tonom uz pank, ska, oi, metal i hardkor klasike.

IMG_3131