Hornsman Coyote u klubu Soul Society

Hornsman Coyote Soundsystem će u subotu, 29. decembra, nastupiti u beogradskom klubu Soul Society – Stari Bitef. Beogradsku publiku će za Hornsmanov koncert svojim reggae/dub setom zagrejati White Squall sound system.

Nemanja Kojić Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugogodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, beogradskim koncertom zatvoriće izuzetno
aktivnu koncertnu sezonu koja je realizovana u cilju promocije albuma Sevengreenobjavljenog 2017. godine,
pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records.

Hornsman Coyote važi za jedno od studijski najaktivnijih imena na domaćoj sceni. Samo u 2018. godini Nemanja je bio deo nekolicine studijskih albuma poznatih imena iz reggae žanra, dok je u prošlosti, u svojoj karijeri sarađivao sa legendama poput Lee Scratch Perry-ja i Maxa Cavalere.

Beogradska publika će pored dobro poznatih hitova poput Glow Jah Light, Belly of the Beast i Flower Fields imati priliku da uživa i u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak šest video spotova za numere Modern Age Slavery, I belive, Tone of your voice, Bells of Hate, Holy Ways i instrumental Bittersweet.

Početak programa je zakazan za 22 časa. Cena karte iznosi 400 dinara i iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu.

IMG_1302