Logička greška i Hunting Souls po prvi put zajedno u Jazz baru Centar

Bendovi Logička greška i Hunting Souls nastupili su po prvi put zajedno u beogradskom Jazz baru Centar u subotu, 20. aprila.

Svirka je počela oko 20 časova i 45 minuta i prvi nastup je pripao rock/punk bendu Logička greška. Do početka njihovog nastupa publika se okupila u velikom broju, koliko su kapaciteti prostora to dozvoljavali. Bend je odsvirao niz autorskih pesama, među kojima su bile Turbo folk okupacija, LG no TV i Nekoliko puta. Najveću reakciju kod publike izazvala je Australopitekus, kada je konačno došlo do šutke na koju je pevač konstantno pozivao i, nešto nežnija, Svim čulima, koja je, verujem, prisutnima bila dobro poznata. S obzirom na atmosferu koju je kreirao, mogu slobodno da zaključim da je bend bio standardno dobar i da je postavio odličnu podlogu za nastup sledećeg benda.

Nakon Logičke greške, na scenu je izašao rockabilly bend Hunting Souls. Ozvučenje je bilo na visokom nivou, te je bilo lako primeti da je bend bio dobro uvežban. Moram da pohvalim tehničko umeće svih članova, a posebno gitaristkinje i pevačice Anje Dajić. Bend je izvodio uglavnom obrade bendova poput Stray Cats-a i The Beatles-a, kao i svoju autorsku pesmu Another Town. Publika je u početku bila prilično aktivna, međutim, čini se da je, kako je vreme odmicalo, postajala sve statičnija, moguće zbog toga što je svaka pesma bila slična prethodnoj. Bilo kako bilo, moj celokupan utisak o bendu, koji je uprkos ovome pozitivan, mi ne dozvoljava da produbim kritiku na račun raznolikosti repertoara.

Sve u svemu, bilo je ovo još jedno veče za uživanje u dobroj muzici i prijatnoj atmosferi u Jazz baru.

56592023_2434405999923678_7008746874513391616_n

Ostavite komentar